Home > Custom Made

Custom Made Golfartikelen

Op maat ontworpen en geproduceerd, volgens uw wensen!

Custom made golfartikelen

 

Verras uw golfende zakenrelaties met een op maat gemaakt, promotioneel golfgeschenk. Deze artikelen zijn geheel volgens uw eigen wensen en eisen te fabriceren. Voorzien van uw eigen logo of tekst maakt u een onvergetelijke indruk tijdens uw golfdag of toernooi. Ontwerp de artikelen zelf of laat de creatieve ontwerpers van Profore een origineel ontwerp maken.


Golfhandschoenen op maat gemaakt

Denk aan bijvoorbeeld golfhandschoenen, all-over bedrukt in fullcolour met uw eigen ontwerp. De custom made golfhandschoenen zijn vanaf 100 stuks verkrijgbaar in kunstleder of echt Cabretta leder. De bedrukking aan de bovenzijde is in heldere pms-kleuren, van rand tot rand van de golfhandschoen. De basiskleur van de handschoen is wit of zwart.

 

Leverbaar in alle maten. Alle dames, heren en kindermaten. In linker- én rechtshandige uitvoering. Op te geven bij bestelling...

 

Geheel volgens uw eigen ontwerp en idee. Maak zelf een ontwerp of stuur ons uw logo en laat ons creatieve team een origineel voorstel maken voor uw geheel eigen golfhandschoenen: offerte@profore.com

 

 

Golftassen met uw eigen naam en logo

Hét specialisme van Profore Golf & Business is de productie van custom made golftassen. Een golftas in de huisstijl van uw bedrijf is een doorlopende blikvanger op en naast de golfbaan. Exclusief voor u ontworpen is een custom made golftas een opvallend visitekaartje op elke golfbaan. En: de golftassen zijn per stuk te bestellen! Vanaf 1 exemplaar dus, in nylon, PU leder maar ook in diverse echte leersoorten! Er zijn tot wel 13 posities beschikbaar op de golftassen om uw logo, eigen naam, tekst, illustratie of landenvlag te borduren. Geheel volgens uw eigen ontwerp en idee. Maak zelf een ontwerp of stuur ons uw logo en laat ons creatieve team een origineel voorstel maken voor uw geheel eigen golftas: offerte@profore.com

De productie van onze custom made golftassen vindt plaats in de fabriek in het Verre Oosten. Vandaar dat de levertijd ca. 45 werkdagen is (afhankelijk van de gekozen transportwijze). Voor de correcte uitvoering van uw eigen golftas wordt vóór productie altijd een proef gemaakt ter controle. Pas na akkoord van deze proef zullen de custom made golftassen daadwerkelijk in elkaar gezet worden en verstuurd.

 

 

Golfparaplu's volgens uw eigen ontwerp
Ontwerp
een custom made golfparaplu geheel naar uw eigen inzicht. Of het nu een kleine opvouwbare paraplu, een wandel- of stadsparaplu of een zitparaplu betreft.

 

Ook grote sport- of stormvaste golfparaplu’s zijn geschikt om er een ingetogen, creatief, uitbundig of actiematig ontwerp op te printen. Met keuze uit één of meer van de vele beschikbare maatwerk opties kunt u een onderscheidende paraplu ontwerpen met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en een unieke uitstraling voor uw organisatie, product of merk.

 

Door het gebruik van digitale technieken is het printen van elk ontwerp op het parapludoek mogelijk. Foto's, tekeningen of een doorlopend ontwerp voor over het gehele doek. Combineer de panelen in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk het parapludoek in specifieke pantone kleur(en) te vervaardigen.

Onderdelen als het parapludoek, het handvat en de steel zijn uit te voeren in bijpassende kleuren, zodat uw originele ontwerp al van afstand herkenbaar is. Er is een groot aantal onderdelen in standaard kleuren leverbaar, vanaf bepaalde minimum oplages is elk onderdeel van de golfparaplu uit te voeren in uw eigen pantone-kleuren. Vraag ons team naar de mogelijkheden!

De productie van onze custom made golfparaplu's vindt plaats in de fabriek in het Verre Oosten. Vandaar dat de levertijd tussen de 6-12 weken is (afhankelijk van de gekozen transportwijze). Voor de correcte uitvoering van uw eigen paraplu wordt vóór productie altijd een productiesample gemaakt ter controle. Pas na akkoord van dit proefmodel zullen de custom made paraplu's daadwerkelijk in elkaar gezet worden en verstuurd.

 

50 stuks is het minimaal af te nemen aantal paraplu's, afhankelijk van de gekozen uitvoering kan het minimum te bestellen aantal in sommige gevallen 100 stuks zijn.

 

 

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer