Home > Golfmerken

'clubhouse of brands'

Dé topmerken in golf & promotie bij Profore!

Titleist corporate golf artikelen

Profore levert promotionele golf artikelen van o.a. de volgende fabrikanten: Titleist, Callaway, Pinnacle, Flix Golf, Wilson, Srixon, Footjoy, TaylorMade, Pitchfix en Bridgestone.

Er bestaat dus een groot aantal merkartikelen om op een golfdag aan uw relaties cadeau te doen. Wij zijn uiteraard graag bereid om u over alle mogelijkheden van
relatiegeschenken voor uw golfdag te informeren. Ook behoort een afspraak op locatie, waar wij een uitgebreide collectie kunnen tonen, uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Diverse A-merken in de golfindustrie hebben promotionele golfartikelen voor uw golfevenement in hun productaanbod:

Titleist corporate golf artikelen

Titleist Corporate Golf

Dé nummer 1 in de golfindustrie. De meest verkochte golfbal in de wereld. Wij leveren o.a. de Titleist golfballen met uw logo. Maar ook golfparaplu's, golf caps en golftassen van dit absolute wereldmerk!

Titleist

Callaway Custom Logo

Callaway heeft een uitgebreide range golf artikelen ontwikkeld, speciaal met de mogelijkheid om deze te voorzien van uw naam of logo: Callaway golfballen, golfcaps, handdoeken, golftassen en schoenentassen.

Callaway

Bridgestone Golf

Bridgestone is een golfmerk voortgekomen uit de gerenommeerde bandenfabrikant. Diverse modellen golfballen leverbaar, met bedrukking van uw eigen logo of tekst.

bridgestone

Srixon Golfballen

Srixon heeft sponsor deals met vele professional golfers over de hele wereld, die spelen op alle belangrijkste tours. Srixon heeft de meeste wereldwijde patenten op golfbaltechnologie. Kortom: een wereldmerk in golf!

srixon

Pinnacle Golf

Uit dezelfde fabriek als Titleist is Pinnacle hét merk golfballen voor de prijsbewuste golfer, op zoek naar topkwaliteit. Pinnacle golfballen worden veel en vaak ingezet op toernooien en bedrijfsdagen!

pinnacle

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Titleist corporate golf artikelen